Management Development

Bij management development staat het ontwikkelen van talenten van mensen centraal. De focus ligt op kerncompetenties binnen de huidige functie. Via een digitaal assessment  analyseren we de mogelijkheden en onmogelijkheden van mensen en maken ze zichtbaar. U geeft het gewenste niveau aan. Via advies en coaching begeleiden wij de weg ernaar toe.  Wij gaan uit van de sterke kanten van de coachee en gaan aan de slag om deze verder te vergroten, het effect is dan vaak dat ook de mindere punten bij de coachee beter [positief]  ontwikkelen. 

Wij adviseren en begeleiden organisaties bij het opzetten, ontwikkelen en invullen van talent en management ontwikkel programma’s. 
Afgerond binnen één  jaar. Zo helpen we organisaties om hun talenten te boeien en te binden.

Wij geloven dat talentontwikkeling in essentie het vrijmaken van reeds aanwezige potentieel is. Mensen kunnen meer dan ze denken. Vaak zitten denkpatronen ons letterlijk in de weg. Voor ons ligt de basis voor talentontwikkeling niet zozeer in het ‘erin stoppen’ van veel vaardigheden en kennis maar in het vrij maken en eruit laten komen van iemands mogelijkheden. Binnen een zakelijke context, en gericht op de behoefte van mens en organisatie.

 

 

Geef een reactie