Coachend Leiderschapontwikkeling

Of het nu gaat om management development, leiderschap ontwikkeling, talent /competentie ontwikkeling of functionele training, de werkwijze die wij hanteren gaat uit van ontwikkeling door eerdere ervaring. Vanuit herkenbare situaties en ondersteund door praktisch toepasbare gedragsmodellen dagen we mensen uit verantwoordelijkheid te nemen voor hun persoonlijke ontwikkeling.

We inspireren ze door ze het effect van nieuwe invalshoeken en gedragsalternatieven te laten beleven en enthousiasmeren  ze om er daadwerkelijk iets mee te doen. Inspirerende werkvormen en effectieve modellen voor gedragsverandering omdat we ieder learning & development vraagstuk benaderen vanuit de  organisatiedoelstelling die verwezenlijkt moeten worden, zijn we voortdurend op zoek naar vernieuwende inzichten die we gebruiken bij de ontwikkeling van passende interventies. Zo hebben we in de loop der jaren ruime ervaring opgebouwd met inspirerende werkvormen en gedragsmodellen die hun effect in de praktijk hebben bewezen. Met Mirror Consultancy haalt u een deskundige, gedreven en betrokken partner op het gebied van learning & development in huis.

 

iStock_Coaching

Coachend leiderschap:
Sinds een aantal jaren zijn we als Mirror Consultancy bij verschillende organisatie bezig met de invoering van een organisatieverandering naar coachend/ dienend leiderschap. Wij noemen dit zelf ook wel de pyramide op zijn kop. Naar ideologie van Richard Branson  die met zijn bedrijf Virgin airlines een aanzet heeft gegeven tot dit model. De pyramide op zijn kop willen zeggen dat niet de directie het belangrijkste onderdeel van de organisatie is, maar dat de medewerkers die de uitvoering doen en in contact staan met -onze belangrijkste aandeelhouder namelijk -de klant bovenaan staan en de rest van hiërarchie ondersteunend is aan dit primaire proces. Belangrijkste vraag die een dienend leider aan zijn medewerkers vraagt is dan ook: Wat heb je van mij nodig? Neem voor meer informatie neem gerust contact op via 065 1111571  .

Geef een reactie