Gastvrijheid

Al zo’n 20 jaar houden we ons bezig met gastvrijheid binnen organisaties anders dan Hotels en restaurants. Dit doen we door management en medewerkers bewust te maken van hun gastvrije gedrag. Dit kan met een effectieve training of door middel van een totaaltraject* waarbij het borgen van gastvrijheid een belangrijk onderdeel is van de interventie.  Wij geloven dat gastvrijheid in een organisatie alleen tot stand kan komen met een gastvrije houding van alle medewerkers. Wij werken met het service profit chain model van Harvard University als uitgangspunt.

engage

  • Het totaaltraject bestaat uit minimaal 2 mystery visits, een meeting met directie/management, 1 of 2 trainingsdagen voor de medewerkers [waarbij niet alleen de klant of gast centraal staat, maar ook de medewerker! ] Flits-coaching on the job en intervisie om het geheel te borgen.

Interesse? Vraag vrijblijvend om een kennismakingsgesprek met onze trainers van Hosptrain.nl 065-1111571 en maak ook van uw organisatie een GASTVRIJE organisatie!