Referenties

Onze [school] directeuren hebben de Mirror training als heel positief ervaren. Zowel inhoudelijk, als qua opzet en invulling (verloop van de dag). Ook de (bege)leiding van de trainer is goed bevallen. We kijken dus terug op een zeer geslaagde training. Daarvoor dank!
Ewald de Keijzer, Directeur stg. Obase Zeeland.

Piet Mathôt is een zeer prettig mens met veel inzicht, waardoor hij in staat is om de aandacht van zijn gehoor te binden . Hij weet snel door te dringen tot de kern en kan mensen snel de spiegel voorhouden. Ik dacht al genoeg te weten over omgang met mensen en het bereiken van doelen, maar Piet kon daar nog heel wat aan toevoegen.
Martin Jonker, Bravilor Bonamat B.V. Supervisor Metal & Plastics.

De samenwerking met de trainers van Mirror Consultancy hebben wij als prettig ervaren. Zij zijn zeer flexibel als het gaat om het maken van afspraken en weet wat er van hen wordt gevraagd. We hebben van onze leidinggevenden positieve feedback gekregen over de manier van trainen. Daarnaast een goede prijs en kwaliteit verhouding. Een samenwerking met de trainers Mirror Consultancy is dus voor ons voor herhaling vatbaar.
Annika Jellema, Bravilor Bonamat B.V. Human Resources Officer


Wij werken al ruim 5 jaar samen met de trainers van Mirror Consultancy voor onze open-inschrijving en maatwerk trainingen. Onze deelnemers zijn enthousiast over de energieke trainers, de interactie , de praktijkgerichtheid en de veilige sfeer tijdens de trainingen. Voor ons zijn de trainers vooral betrouwbaar, vakbekwaam en flexibel, en dat is heel plezierig werken in een dynamische organisatie als de onze. 

Milo Stokman Programmamanager training en opleiding  Luchtvaart College Schiphol